Ontdek de Van Rysel-fiets: prestaties en elegantie

IN HET KORT

  • Van Rysel-fietsen voor wedstrijdfietsers en triatleten
  • Carbonframe en vork voor optimale prestaties
  • Lichtheid En stijfheid van het CPR Pro-model
  • Veelzijdigheid en comfort met het NCR-model
  • Elektrische fiets met een autonomie van 100 km
  • Toegankelijkheid : keuze uit maten voor iedereen
  • Elegantie en moderne vormgeving
  • Gediversifieerd aanbod : modellen voor gevarieerde optredens

In de wielerwereld wordt de zoektocht naar prestatie vaak gecombineerd met die van elegantie. Dit is precies wat het bereik is Van Rysel-fietsen, gericht op avontuurlijke fietsers en wedstrijdliefhebbers. Met modellen ontworpen in carbon en aluminium, is elke fiets het resultaat van technische innovaties die lichtheid, stijfheid en aerodynamica bieden. Ontdek hoe deze fietsen combineren prestatie En stijlvol, waardoor elke fietstocht een ware ervaring van plezier en snelheid wordt.

De Van Rysel-fiets is de perfecte alliantie tussen prestatie En elegantie. Elk model in dit ambitieuze assortiment is ontworpen voor fietsliefhebbers die zichzelf willen overtreffen en voldoet aan de behoeften van wedstrijdfietsers en triatleten. Laten we een duik nemen in de wereld van deze fietsen, die verfijnd design en geavanceerde technologie combineren.

Het Van Rysel-fietsassortiment

Het assortiment fietsen Van Rysel omvat gevarieerde modellen, aangepast aan de verwachtingen van de meest veeleisende fietsers. Of je nu een klimmer bent, een langeafstandsliefhebber of een serieus toegewijde triatleet, er is altijd een fiets die perfect bij je past. Van de ultralichte RCR Pro tot innovatieve elektrische modellen, elk element is ontworpen om uw prestaties te maximaliseren.

Mechanische prestaties van de modellen

Van Rysel fietsen onderscheiden zich door hun indrukwekkende technische eigenschappen. Neem bijvoorbeeld de NCR CF Apex Racefiets Blauw, met zijn carbonframe dat slechts € 2.200,- weegt. Lichtheid, dynamiek en reactievermogen zijn de sleutelwoorden van dit model en garanderen een ongeëvenaarde rijervaring op alle soorten terrein. Voor wie op zoek is naar een perfecte balans tussen stijfheid en lichtheid, de CPR Prois met zijn 6,9 kg een verstandige keuze. Het carbon frame en de vork zorgen voor een uitstekende krachtverdeling, waardoor de snelheid en efficiëntie tijdens sprints worden geoptimaliseerd.

Zorgvuldig ontwerp en esthetiek

Naast prestaties wekken Van Rysel-fietsen ook bewondering op dankzij hun zorgvuldige esthetiek. Elk model heeft een strak en modern ontwerp, dat een elegantie weerspiegelt die in het oog springt. DE Reanimatie 2023wordt bijvoorbeeld geprezen om zijn aërodynamica en zijn opvallende verschijning. Met componenten aangepast aan nieuwe technologieën is het ontwerp niet alleen esthetisch maar ook functioneel. Het merk biedt ook modellen aan die zijn aangepast aan vrouwelijke fietsers, waardoor de diversiteit van beoefenaars wordt erkend.

Van Rysel elektrische fiets

Daar Van Rysel elektrische fiets markeert een belangrijke stap voorwaarts in het aanbod van het merk. Met zijn aluminium frame en een accu die een bereik tot 100 km biedt, stelt het elektrische model fietsers in staat hun tochten te verlengen met behoud van een uitstekend prestatieniveau. Het is een ideale oplossing voor wie wil combineren fysieke inspanning en bruikbaarheid, waardoor fietsen toegankelijk wordt voor een breder publiek.

Uitrusting voor alle fietsers

Van Rysel-fietsen zijn bedoeld om inclusief te zijn en een model te bieden dat bij iedereen past. DE NCR is de perfecte maatstaf, die veelzijdigheid en aanpassingsvermogen op elk terrein combineert. Verkrijgbaar in verschillende maten, van XXS tot XL, en garandeert een ideale pasvorm voor alle fietsers, ongeacht hun maat. Bovendien vergemakkelijkt het ontwerp het onderhoud en maakt het zowel sportief als recreatief gebruik mogelijk, waardoor elk uitje aangenaam wordt.

Om alle modellen te ontdekken en de fiets te ontdekken die aan uw behoeften voldoet, kunt u de verschillende beschikbare referenties raadplegen op Decathlon.fr. Of u nu kiest voor een standaard of elektrisch model, u vindt altijd de alliantie ertussen prestatie En elegantie wat het merk Van Rysel kenmerkt.

Prestaties en elegantie van de Van Rysel-fiets

Functies Details
Kader Licht en stijf carbon voor optimale aerodynamica.
Gewicht Vanaf 6,9 kg voor het RCR Pro-model.
Veelzijdigheid Geschikt voor competitie, triatlon en wandelingen.
Prijs Variërend van €2200 tot €3600, afhankelijk van model en uitrusting.
Versies beschikbaar Aangeboden in verschillende maten, inclusief damesspecifieke stijlen.
Technologie Innovaties voor maximale prestaties.
Ontwerp Verfijnde, moderne esthetiek voor een stijlvolle look onderweg.
  • NCR CF Apex racefiets: Licht en dynamisch, ideaal voor wedstrijden.
  • RCR Pro racefiets: Perfecte balans tussen lichtheid en stijfheid.
  • EDR CF Dura Ace racefiets: Geschikt voor alle terreinen, inclusief bergen.
  • Elektrische racefiets: Aluminium frame, bereik van 100 km.
  • NCR-veelzijdigheid: Kans voor iedereen, er is ook een damesversie beschikbaar.
  • EDR AF 105 fiets: Perfect voor beginners, ideaal voor clubuitjes.
Scroll naar boven