Upptäck Van Rysel-cykeln: prestanda och elegans

KORT SAGT

  • Van Rysel cyklar för tävlingscyklister och triathleter
  • Carbon ram och gaffel för optimal prestanda
  • Lätthet Och stelhet av CPR Pro-modellen
  • Mångsidighet och komfort med NCR-modellen
  • Elcykel med autonomi på 100 km
  • Tillgänglighet : val av storlekar för alla
  • Elegans och modern design
  • Diversifierat utbud : modeller för varierande prestanda

I cykelvärlden kombineras strävan efter prestanda ofta med elegans. Detta är precis vad utbudet av Van Rysel cyklar, riktad till äventyrliga cyklister och tävlingsentusiaster. Med modeller designade i kol och aluminium är varje cykel resultatet av tekniska innovationer som erbjuder lätthet, styvhet och aerodynamik. Ta reda på hur dessa cyklar kombineras prestanda Och estetisk, vilket gör varje cykeltur till en sann upplevelse av nöje och fart.

Van Rysel-cykeln är den perfekta alliansen mellan prestanda Och elegans. Designad för cykelentusiaster som vill överträffa sig själva, varje modell i denna ambitiösa serie möter behoven hos tävlingscyklister och triathleter. Låt oss dyka in i världen av dessa cyklar som kombinerar raffinerad design och banbrytande teknik.

Van Rysel-serien av cyklar

Utbudet av cyklar Van Rysel innehåller varierade modeller, anpassade till de mest krävande cyklisternas förväntningar. Oavsett om du är en klättrare, en långdistansentusiast eller en seriöst engagerad triathlet så finns det en cykel som är perfekt för dig. Från den ultralätta RCR Pro till innovativa elektriska modeller, varje element är designat för att maximera din prestanda.

Modellernas mekaniska prestanda

Van Rysel cyklar utmärks av sina imponerande tekniska egenskaper. Ta till exempel NCR CF Apex landsvägscykel blå, med sin kolfiberram som endast väger 2 200 €. Lätthet, dynamik och lyhördhet är nyckelorden i denna modell, vilket garanterar en oöverträffad körupplevelse i alla typer av terräng. För dig som letar efter en perfekt balans mellan stelhet och lätthet, den HLR Pro, med sina 6,9 kg, är ett klokt val. Dess kolfiberram och gaffel ger utmärkt kraftfördelning, optimerar hastighet och effektivitet under spurter.

Noggrann design och estetik

Utöver prestanda väcker Van Rysel-cyklar också beundran tack vare sin noggranna estetik. Varje modell har en ren och modern design som återspeglar en elegans som fångar ögat. DE CPR 2023, till exempel, prisas för sin aerodynamik och dess slående utseende. Med komponenter anpassade till nya teknologier är designen inte bara estetisk utan även funktionell. Varumärket erbjuder också modeller anpassade för kvinnliga cyklister, och på så sätt erkänner mångfalden av utövare.

Van Rysel elcykel

Det Van Rysel elcykel markerar ett betydande steg framåt i varumärkets erbjudande. Med sin aluminiumram och ett batteri som erbjuder en räckvidd på upp till 100 km, låter den elektriska modellen cyklister förlänga sina utflykter samtidigt som de bibehåller en utmärkt prestandanivå. Det är en idealisk lösning för dem som vill kombinera fysisk ansträngning och praktiska, vilket gör cykling tillgänglig för en bredare publik.

Utrustning för alla cyklister

Van Rysel-cyklar är tänkta att vara inkluderande och erbjuda en modell som passar alla. DE NCR är det perfekta riktmärket, som kombinerar mångsidighet i terräng och anpassningsförmåga. Finns i flera storlekar, från XXS till XL, och garanterar en perfekt passform för alla cyklister, oavsett storlek. Dessutom underlättar dess design underhåll och tillåter både sport- och fritidsanvändning, vilket gör varje utflykt trevlig.

För att utforska alla modeller och upptäcka cykeln som uppfyller dina behov, kan du konsultera de olika referenserna som finns på Decathlon.fr. Oavsett om du väljer en standard eller elektrisk modell hittar du alltid alliansen mellan prestanda Och elegans som kännetecknar varumärket Van Rysel.

Prestanda och elegans hos Van Rysel-cykeln

Drag Detaljer
Ram Lätt och styv kolfiber för optimal aerodynamik.
Vikt Från 6,9 kg för RCR Pro-modellen.
Mångsidighet Lämplig för tävling, triathlon och promenader.
Pris Allt från €2200 till €3600, beroende på modell och utrustning.
Tillgängliga versioner Erbjuds i en mängd olika storlekar, inklusive damspecifika stilar.
Teknologi Innovationer för maximerad prestanda.
Design Raffinerad, modern estetik för en elegant look på vägen.
  • NCR CF Apex landsvägscykel: Lätt och dynamisk, perfekt för tävlingar.
  • RCR Pro landsvägscykel: Perfekt balans mellan lätthet och styvhet.
  • EDR CF Dura Ace landsvägscykel: Lämplig för alla terränger, inklusive berg.
  • Elektrisk landsvägscykel: Aluminiumram, räckvidd 100 km.
  • NCR mångsidighet: Möjlighet för alla, med damversion tillgänglig.
  • EDR AF 105 cykel: Perfekt för nybörjare, perfekt för klubbutflykter.
Rulla till toppen