Atraskite Wilier dviratį: italų meistriškumą

TRUMPAI

  • Wilier Triestina : šimtmečio Italijos prekės ženklas, įkurtas m 1906 m
  • Dviračiai kelias, Žvyras, Kalnų dviračiais Ir elektroniniai dviračiai
  • Šaudymo serija : Aerodinaminės charakteristikos ir valdymas
  • Sveria tik 6,8 kg visam dviračiui Šaudymas
  • Cento1 hibridas : Plentinis e-dviratis, svoris 11,9 kg
  • GTR komanda : Įrėminti anglies tinka įvairiems tikslams
  • Vertikalus SLR : Lengviausias Wilier pagamintas dviratis
  • Partnerystė su profesionaliomis komandomis siekiant tobulumo

Dviračių pasaulyje, Wilier Triestina išsiskiria kaip simbolis Italijos meistriškumas ir techninės naujovės. Įkurtas 1906 m. Bassano del Grappoje, šis šimtmečio senumo prekės ženklas peržengė laiką, derindamas tradicijas ir modernumą. Ar per jo plento dviračiai, jo modeliai žvyras, jo Kalnų dviračiais ar net jo e-dviračiai, Wilier įkūnija nuolatinį našumo ir kokybės siekį. Kiekvienas rėmas demonstruoja kruopštų tyrimą, suteikiantį motociklininkams neprilygstamą patirtį visose vietovėse. Sužinokite, kaip Wilier pavergė dviračių entuziastų širdis visame pasaulyje.

Wilier Triestina, ikoninis dviračių prekės ženklas, įkūnija našumo ir dizaino aljansą nuo 1906 m. Šiame straipsnyje kviečiame susipažinti su Wilier dviračių ypatybėmis, jų technologinėmis naujovėmis, taip pat įdomia istorija, kuri leido šiai Italijos įmonei pakilti į pramonės viršūnę.

Paveldas, kuriame gausu naujovių

Bassano del Grappoje įkurtas Wilier Triestina padarė revoliuciją dviračių sporto pasaulyje, įsipareigodamas nuolatinės naujovės. Per dešimtmečius prekės ženklas pritaikė ir tobulino savo rėmus, kad atitiktų profesionalių bėgikų ir aistringų mėgėjų poreikius. Šiandien Wilier siūlo platų dviračių asortimentą – nuo ​​plento modelių iki kalnų dviračių, įskaitant e-dviračiai ir žvyro dviračiai.

Filante serija: inžinerinis šedevras

Tarp pavyzdinių modelių serija Šaudymas išsiskiria savo aerodinaminėmis savybėmis ir išskirtiniu valdymu. Kruopštaus dizaino ir aukštos kokybės medžiagų, įskaitant a anglies monokokas Nepaprastai lengvas, Filante SLR sveria tik 6,8 kg. Ši serija buvo sukurta siekiant optimizuoti kiekvieną išvyką kelyje, kad kiekvienas pedalo paspaudimas būtų dar efektyvesnis.

Rėmas ir aerodinamika

Filante serijos rėmas sukurtas taip, kad sumažintų oro pasipriešinimą – esminį faktorių pusiau profesionaliems ir profesionaliems dviratininkams. Kiekviena kreivė, kiekvienas kampas buvo kruopščiai apskaičiuotas, kad būtų pasiektas norimą našumą prieš laikrodį. Taip Wilier sujungia pažangiausias technologijas ir rafinuotą estetiką, siekdamas patikti išrankiausiems dviratininkams.

Įsipareigojimas elektrai: Cento1 hibridas

Pasaulyje, kuriame naujovės ir toliau vystosi,elektroninis dviratis „Cento1 Hybrid“ demonstruoja Wilier atsidavimą technologijoms. Šis 11,9 kg sveriantis plento dviratis su elektra suderina našumą ir efektyvumą. Sukurtas dviratininkams, norintiems į savo praktiką integruoti elektrą, išlaikant elegantišką dizainą, Cento1 puikiai tinka ilgiems pasivažinėjimams ir sudėtingiems įkopimams.

Unikali vairavimo patirtis

„Cento1 Hybrid“ siūlo dviratininkams optimalią patirtį dėl savo efektyvaus variklio, užtikrinančio sklandų ir natūralią pagalbą. Šis modelis idealiai tinka tiek kelių mėgėjams, tiek tiems, kurie nori važiuoti į įvairų reljefą neprarandant komforto. Su Wilier elektrinis niekada neatsisako konkurencijos dvasios.

Įvairus asortimentas visiems dviratininkams

Wilier Triestina siūlo įvairius dviračius, tinkančius visiems lygiams, nesvarbu, ar tai būtų ramus šeimos pasivažinėjimas žvyro dviračiais, ištvermės trasos ar kalnų dviračių iššūkiai. Kiekvienas modelis turi naudos iš amatininkų žinių ir pažangiausių technologijų, kad kiekvienam dviratininkui būtų pasiūlyta geriausia. THE ištvermės dviračiai prekės ženklo gaminiai garantuoja savo vartotojams optimalų komfortą net ir dideliais atstumais.

Dizainas, aptarnaujantis našumą

„Wilier“ dviračių dizainas neapsiriboja estetika; tai yra neatsiejama jų veiklos dalis. Kiekvienas rėmas sukurtas taip, kad būtų ne tik stilingas, bet ir geresnis valdymas kelyje. Diskiniai stabdžiai, tinkami įvairiems tikslams, suteikia saugumo ir valdymo dimensijos, didindami vairuotojo pasitikėjimą.

„Wilier Triestina-Pirelli“ komanda: sėkmingas bendradarbiavimas

Bendradarbiavimas tarp komandos MTB Wilier Triestina-Pirelli demonstruoja prekės ženklo prestižą ir pripažinimą dviračių sporto pasaulyje. Ši partnerystė vienija dvi simbolines Italijos pramonės įmones, kurios sustiprina Wilier, kaip kompetencijos simbolio, reputaciją. Komandos sėkmė parodo dviračių našumą ir patikimumą varžybose, todėl prekės ženklo naujovės tampa labiau matomos.

Informuotas pirkėjas: atraskite ir aprūpinkite save

Norintiems įsigyti Wilier dviratį, kelios platformos, pvz Dviratis 24 Arba Įranga-dviratis siūlome įsigyti įvairių dizainų. Nesvarbu, ar ieškote plento, hibridinio modelio ar ištvermės dviračio, Wilier Triestina turi ką pasiūlyti kiekvienam dviračių entuziastui.

„Wilier“ dviračiai yra ne tik našumo įrankiai; jie įkūnija itališkas tradicijas ir žinias, kurias gali įvertinti kiekvienas dviratininkas. Norėdami gauti daugiau informacijos apie galimus modelius, apsilankykite oficialioje svetainėje Wilier Triestina arba ištirti jų asortimentą ištvermės dviračiai.

Savybės Detalės
Svoris Filante SLR modelis sveria tik 6,8 kg.
Medžiagos Aukščiausios klasės anglies naudojimas optimaliam standumui užtikrinti.
Dviračių tipai Galimi plento dviračiai, žvyro dviračiai, MTB dviračiai ir E-dviračiai.
Technologijos Aerodinaminis dizainas ir aukšto lygio valdymas.
Istorija 1906 m. Bassano del Grappoje įkurta Wilier turi 118 metų patirtį.
Inovacijos Modeliai sukurti aukštam komfortui ir ilgaamžiškumui.
Partnerystės Wilier Triestina-Pirelli MTB Team, meistriškumo simbolis.
  • Turtinga istorija:1906 m, Wilier Triestina įkūnija Italijos dviračių sportą.
  • Pažangiausios technologijos: Nuolatinės naujovės, užtikrinančios optimalų veikimą.
  • Įvairūs modeliai:plento dviratis At Kalnų dviračiais, einantis per e-dviračiai.
  • Aerodinamika: Serialas Šaudymas pasižymi aerodinaminėmis savybėmis.
  • Lengvas svoris: THE SLR fotografavimas pasiekė tik svorį 6,8 kg.
  • Anglies dioksido naujovės: Aukštos kokybės anglies naudojimas, panašus į Wilier 0 SLR.
  • Universalumas: THE GTR komanda tinka įvairiems tikslams, įskaitant diskinius stabdžius.
  • Ištvermės komfortas: Dviračiai, skirti dviratininkams, ieškantiems ilgaamžiškumo kelyje.
  • Prestižinės partnerystės: Komanda Wilier Triestina-Pirelli atstovauja dviratininkų elitui.
  • Įsipareigojimas našumui: Wilier skatina bėgikus tobulėti.
Į viršų