Sprievodca nákupom: 14-palcový bicykel Decathlon

STRUČNE

  • Detský bicykel pre 3 až 5 rokov (90 až 105 cm)
  • Odporúčaný model: Btwin 14 palcový bicykel
  • Doživotná záruka a bezplatné doručenie
  • Dôležitosť výberu dobrá veľkosť
  • Bicyklujte s stabilizátory na učenie rovnováhy
  • Dostupné modely: 500 mini príšeriek, 100 Arktída, Robot 500
  • Od 8 €, s možnosťami 3X platba

Pokiaľ ide o výber a detský bicykel, správny model môže znamenať rozdiel v učení a užívaní si jazdy. Špeciálne navrhnuté pre deti vo veku 3 až 5 rokov s rozmermi od 90 do 105 cm 14 palcový bicykel z domu Desaťboj sa prezentuje ako ideálna voľba. Svojím dizajnom zameraným na bezpečnosť, stabilitu a komfort ponúkajú tieto bicykle nielen doživotnú záruku, ale aj možnosť bezplatného doručenia. Tento sprievodca nákupom vám pomôže zorientovať sa v ponúkaných možnostiach, aby ste zistili, ktorý model bude pre vaše dieťa ideálny.

V tomto sprievodcovi nákupom preskúmame rôzne možnosti 14 palcové bicykle dostupné od Decathlon, špeciálne navrhnuté pre deti vo veku od 3 do 5 rokov s rozmermi od 90 do 105 cm. Pokryjeme výberové kritériá, vlastnosti obľúbených modelov, ako aj tipy, ako zabezpečiť, aby vaše dieťa dostalo bicykel, ktorý bude vyhovovať jeho potrebám bezpečnosti a učenia.

Prečo si vybrať 14-palcový bicykel?

THE 14 palcový bicykel je často považovaný za prvý skutočný bicykel pre malé deti. Je ideálny pre batoľatá, ktoré sa učia šliapať do pedálov a zároveň udržujú dobrú rovnováhu. Vďaka svojej veľkosti ponúka zvýšenú stabilitu, čo umožňuje deťom zoznámiť sa s riadením. Okrem toho sú tieto modely vo všeobecnosti vybavené stabilizátory ktoré pomáhajú mladým cyklistom mať dôveru v seba samých, keď sa pustia do učenia.

Výber správnej veľkosti pre vaše dieťa

Pred zakúpením a 14 palcový detský bicykel, je nevyhnutné zvážiť veľkosť vášho dieťaťa. Aby ste to dosiahli, položte si tieto základné otázky: aká je jeho aktuálna veľkosť a koľko je rokov? Ak si nie ste istí, rady Decathlonu na výber veľkostí detských bicyklov môže byť veľmi užitočné. Nesprávne nastavený bicykel môže ohroziť učenie a bezpečnosť vášho dieťaťa.

14-palcové modely bicyklov v Decathlone

Decathlon ponúka niekoľko modelov 14 palcové bicykle, z ktorých každý má svoje špecifiká. Medzi nimi aj Btwin 500 Mini Monsters je obľúbenou voľbou vďaka nízkemu nášľapu a stabilizátorom, ktoré sú ideálne na pomoc deťom pri učení rovnováhy. Rovnako tak, Btwin 100 Arktída bol navrhnutý pre deti vo veku od 3 do 5 rokov, aby sa naučili efektívne pedálovať. Jeho elegantný a robustný dizajn tiež zaisťuje vynikajúcu odolnosť.

Funkcie, ktoré je potrebné zvážiť

Pri nákupe je dôležité pozrieť sa na niekoľko kľúčových vlastností, vrátane hmotnosti bicykla, jednoduchosti ovládania a toho, či má alebo nemá chránič reťaze aby sa predišlo nehodám. A ľahký bicykel umožní vášmu dieťaťu ľahšie manévrovanie, zatiaľ čo a chránič reťaze predchádza zraneniam.

Bezpečnosť na prvom mieste

Bezpečnosť je základným prvkom pri výbere a detský bicykel. Uistite sa, že vybraný model má nastavenie bŕzd vhodné pre malé ručičky, ako aj systém osvetlenia, ak vaše dieťa používa bicykel v tmavšom prostredí. Okrem toho je nosenie prilby nevyhnutné pre zaručenie bezpečnosti vášho dieťaťa počas jeho prvých jázd.

Možnosti a služby nákupu Decathlon

V Decathlone, nákupom a 14 palcový bicykel možno vykonať online s možnosťou bezplatné doručenie doma alebo v predajni, už od 29,99 €. V ponuke je aj platba v 3 splátkach kreditnou kartou, čo uľahčuje získanie tohto nevyhnutného produktu. Napokon, Decathlon ponúka možnosti pre vrátenia a výmeny prispôsobené, čo umožňuje rodičom vybrať si model, ktorý najlepšie vyhovuje ich dieťaťu.

Stručne povedané, výber a 14 palcový bicykel pre deti v Decathlone je zásadným krokom pre ich učenie a bezpečnosť. Ak vezmete do úvahy veľkosť vášho dieťaťa, vlastnosti rôznych modelov a ponúkané možnosti nákupu, budete sa môcť informovane rozhodnúť. Viac informácií o veľkostiach bicyklov viď tento návod. Napokon zaujímavé funkcie, ako napríklad premenu Discover 900, modelu, ktorý sa vyvíja spolu s dieťaťom, môžete objaviť aj na stránke Decathlon tu.

Model Kľúčové vlastnosti
BTWIN Kids 500 Mini Monsters Nízky nášľap, stabilizátory, kryt reťaze pre bezpečnosť.
BTWIN Kids 100 Arctic Elegantný, robustný dizajn, vhodný pre deti od 90 do 105 cm.
Robot BTWIN 500 Konkurenčná cena, stabilizátory, ideálne pre začiatočníkov, ľahké.
Objavte 100 Skutočný úvod do cyklistiky, 14-palcové kolesá, ergonomické.
BTWIN Kids 14 palcov Doživotná záruka, prístupné pre deti od 3 do 5 rokov, doprava zdarma.
  • Veková skupina: 3 až 5 rokov
  • Odporúčaná veľkosť: 90 až 105 cm
  • Nízky prešľap: Uľahčuje prístup a bezpečnosť
  • Stabilizátory: Pomoc pri učení rovnováhy
  • Dostupné modely: Btwin 500 Mini Monsters, Btwin 100 Arctic
  • Záruka: Pre život na bicykloch
  • Dodanie: Zadarmo doma aj v predajni
  • cena: Od 8 €
  • Jednoduchosť vrátenia: Možnosť výmeny a vrátenia
  • Prístupnosť: Platba možná na 3 splátky
Návrat hore