Er denne revolusjonerende elsykkelen det beste tilbudet på markedet for sykkelentusiaster?

Oppdag den revolusjonerende elektriske sykkelen som kan være en game-changer for alle sykkelentusiaster! En deal du ikke bør gå glipp av på markedet? Din tur til å dømme!

En revolusjonerende elsykkel til en lav pris

oppdag vårt utvalg av elektriske sykler designet for økologiske og praktiske reiser. finn den ideelle modellen som dekker dine behov hos oss.

Brumaire Folio elsykkel er en modell som lover å revolusjonere det urbane sykkelmarkedet. Med sin elegante stil og brukervennlighet gir den en komfortabel og hyggelig kjøreopplevelse, uten å ofre ytelsen. Og alt til en svært overkommelig pris.

Komfort og enkelhet

oppdag vårt utvalg av elsykler av høy kvalitet for økologisk og uanstrengt reise. nyt naturen samtidig som du tar vare på miljøet med våre elsykler.

Brumaire Folio er fremfor alt designet for å tilby god kjørekomfort. Den åpne aluminiumsrammen gir en oppreist stilling som avlaster rygg og håndledd, mens den opphengte gaffelen absorberer støt for bedre stabilitet. Entrinns beltetransmisjon tilbyr enkel bruk og ingen avsporingsproblemer.

Sykkelen er utstyrt med en Bafang-motor bak med 35 Nm dreiemoment, som tilbyr elektrisk assistanse for å lette stigninger og lange reiser. Kontrollskjermen lar deg velge mellom fem assistansenivåer, egnet for alle typer ruter.

Elegant og funksjonelt design

oppdag vårt utvalg av elsykler for en innovativ og økologisk kjøreopplevelse. Reis rundt i byen med stil og letthet takket være våre høyytelses elsykkelmodeller.

Designet til Brumaire Folio er både elegant og funksjonelt. Med sine kromfinisher og sin duo av lærfarget sal og håndtak tiltrekker den alle øyne. Åpningen av rammen gjør det enkelt å komme til sykkelen og lar deg enkelt legge til tilbehør eller bagasjehylle.

374 Wh-batteriet er perfekt integrert i rammens downtube, og gir det en pen estetikk. Den har en rekkevidde på rundt 50 km og kan lades opp på bare 5 timer. I tillegg er sykkelen utstyrt med et godkjent stativ bak som kan holde opptil 22,5 kg, hydrauliske skivebremser, skjermer og støtte. Alt dette utstyret er inkludert i prisen på sykkelen.

Det beste tilbudet for sykkelentusiaster

Brumaire Folio tilbys til en svært attraktiv pris på 1.890 euro. For denne prisen drar du nytte av en elsykkel av høy kvalitet, med førsteklasses finish og komplett utstyr. Det skal imidlertid bemerkes at montering og produksjon ikke utføres i Frankrike, men av internasjonale partnere.

Til tross for dette er Brumaire Folio fortsatt en god del for urbane sykkelentusiaster som leter etter en høyytelses og rimelig elsykkel. Den er tilgjengelig i fire forskjellige farger og kan bestilles nå på merkets offisielle nettside.

Brumaire Folio er utvilsomt en revolusjonerende elektrisk sykkel som gir utmerket valuta for pengene. Dens elegante design, brukervennlighet og ytelse gjør den til et ideelt valg for urbane sykkelentusiaster. Hvis du leter etter en rimelig elsykkel med høy ytelse, er Brumaire Folio definitivt et alternativ å vurdere.

Scroll to Top