Gjør denne fantastiske rabattkupongen ESKUTE Netuno PLUS elsykkel med momentsensor endelig rimelig? Finn ut hvordan du kan spare mye på denne revolusjonerende teknologien!

Finn ut hvordan denne revolusjonerende kupongen kan gjøre ESKUTE Netuno PLUS elsykkel med momentsensor endelig rimelig! spar mye på denne innovative teknologien!

ESKUTE Netuno PLUS elsykkel: revolusjonerende teknologi

Dra nytte av rabatter på elsykler for dine neste urbane og peri-urbane eventyr med vårt utvalg av elsykler på salg.

Netuno PLUS elsykkel, produsert av ESKUTE-selskapet, er en ekte revolusjon innen elsykkelverdenen. Denne modellen, utstyrt med en dreiemomentsensor, tilbyr en unik kjøreopplevelse ved å kombinere kraft, komfort og holdbarhet. Enten du er en sykkelentusiast eller bare leter etter et miljøvennlig og økonomisk transportmiddel, kan denne elektriske sykkelen være den ideelle løsningen.

En uslåelig verdi for pengene

oppdag eksepsjonelle rabatter på elsykler

Takket være et eksepsjonelt tilbud er det nå mulig å anskaffe ESKUTE Netuno PLUS elsykkel til en utrolig rimelig pris. Med bruk av en rabattkupong tilbyr Banggood-siden å redusere prisen på elsykkelen til kun 694,52 euro (ekskludert abonnement på den valgfrie fraktgarantien). I tillegg inkluderer dette tilbudet fraktkostnader ved bruk av leveringsmetoden “EU Priority Shipping”. En mulighet du ikke bør gå glipp av for å spare mye på denne revolusjonerende teknologien.

Momentsensoren: teknologien som utgjør forskjellen

få rabatter på elsykler

Det som skiller ESKUTE Netuno PLUS elsykkel fra andre modeller på markedet er momentsensoren. Takket være dette innovative systemet tilbyr denne elektriske sykkelen presis og effektiv tråkkeassistanse. Med et betydelig dreiemoment på 65Nm tillater denne modellen enkel start i bakker og tilpasser seg perfekt til ulike typer ruter i urbane miljøer. Dette vil tillate deg å nyte en behagelig og uanstrengt kjøreopplevelse.

Eksepsjonell autonomi

ESKUTE Netuno PLUS elsykkel er utstyrt med et 36V og 14,5Ah batteri, noe som gir den bemerkelsesverdig autonomi. Avhengig av bruken din vil du kunne reise mellom 55 og 65 kilometer uten å måtte lade batteriet. Enten for din daglige pendling eller for lengre turer, vil denne elektriske sykkelen følge deg gjennom hele reisen, og tilby deg stor autonomi.

En robust og allsidig design

Aluminiumsrammen til ESKUTE Netuno PLUS elsykkel gir den både letthet og styrke. Dens rimelige vekt og maksimale lastekapasitet på 125 kg gjør den til en allsidig sykkel, egnet for ulike typer syklister. I tillegg gir 27,5-tommers omkrets og 2,10-tommers bredde produsert av Kenda utmerket grep på alle overflater, slik at du kan sykle trygt.

Hvordan dra nytte av dette eksepsjonelle tilbudet

For å dra nytte av denne utrolige rabatten på ESKUTE Netuno PLUS elsykkel, følg ganske enkelt disse enkle trinnene:

2. Legg ESKUTE Netuno PLUS elsykkel i handlekurven din.
3. Når du legger inn bestillingen, kopier kampanjekoden “ESKUTEHU” inn i det tilsvarende feltet.
4. Bekreft at rabatten er brukt og fullfør bestillingen.
Det er viktig å merke seg at dette tilbudet er begrenset i tid og at antall tilgjengelige i kampanjen også er begrenset. Ikke nøl med å dra nytte av denne unike muligheten til å kjøpe ESKUTE Netuno PLUS elsykkel til en uslåelig pris.

Takket være denne eksepsjonelle rabattkupongen blir ESKUTE Netuno PLUS elsykkel med momentsensor endelig rimelig for alle. Denne revolusjonerende teknologien tilbyr en unik kjøreopplevelse, som kombinerer kraft, komfort og holdbarhet. Ikke gå glipp av denne muligheten til å gjøre betydelige besparelser på denne utrolige elsykkelen. Dra nytte av dette eksepsjonelle tilbudet nå og bli med i bærekraftig mobilitetsbevegelse!

Scroll to Top