Hvordan gjør en enkel oppdatering Pinion MGU-motoren til en helautomatisk maskin? Oppdag magien med tilkobling!

Fordyp deg i den fascinerende verden av tilkobling! Finn ut hvordan en enkel oppdatering forvandlet Pinion MGU-motoren til en helautomatisk maskin. Forbered deg på å bli overrasket over teknologiens magi!

Pinion MGU-motoren: en revolusjonerende forbedring

Oppdag alt om tilkobling og dens utfordringer gjennom viktig informasjon, praktiske råd og detaljerte forklaringer.

Pinion MGU (Motor Gearbox Unit)-motoren fikk nylig et stort gjennombrudd takket være en enkel programvareoppdatering. Denne innovasjonen forvandlet motoren til en helautomatisk maskin, og ga en revolusjonerende kjøreopplevelse for e-sykkeleiere. Oppdag magien med tilkobling og dens uendelige muligheter!

En automatisk girkasse for uanstrengt kjøring

Oppdag de siste fremskrittene innen tilkobling for å holde deg konstant koblet til verden rundt deg med våre innovative løsninger.

En av hovedfordelene med Pinion MGU-motorprogramvareoppdateringen er introduksjonen av en helautomatisk girkasse. Før denne forbedringen tilbød motoren halvautomatisk drift, som krever en dedikert funksjon for å utføre automatiske girskift, men bare når sykkelen beveget seg uten å tråkke. Men nå utføres girskiftene autonomt, noe som gir uanstrengt kjøring og bedre tilpasning til alle situasjoner, selv når du tråkker med full last.

Ultraraske girskift fra tredje kvartal 2024

Oppdag den nyeste tilkoblingsteknologien for en jevn og effektiv nettopplevelse med produktet vårt.

Pinion MGU-motorens programvareoppdatering tilbyr også en betydelig ytelsesforbedring når det gjelder skiftehastighet. Takket være denne teknologiske utviklingen vil eiere av sykler utstyrt med MGU kunne dra nytte av ultraraske girskift, uansett kjøreforhold. Detaljer om denne forbedrede Smart.Shift-teknologien vil bli presentert av Pinion på Eurobike i Frankfurt i begynnelsen av juli, noe som vekker begeistring blant e-sykkelentusiaster.

En gratis oppdatering for alle eiere av sykler utstyrt med Pinion MGU

Den beste nyheten er at denne etterlengtede programvareoppdateringen vil være tilgjengelig gratis for alle eiere av e-sykler utstyrt med Pinion MGU. Denne oppdateringen er planlagt til tredje kvartal 2024, og vil tillate deg å dra nytte av alle de automatiserte funksjonene til motoren, og dermed gi en enda mer behagelig kjøreopplevelse. Tilkobling spiller en viktig rolle her ved å la brukere dra nytte av de siste teknologiske fremskritt uten å endre maskinvare.

Pinion MGU motorprogramvareoppdatering representerer et stort teknologisk fremskritt i verden av e-sykler. Med denne enkle oppdateringen blir motoren en helautomatisk maskin som tilbyr lynraske girskift og uanstrengt kjøring. Eiere av sykler utstyrt med Pinion MGU vil kunne nyte disse forbedringene gratis, takket være tilkobling og magien med programvareoppdateringen. Dette er en ekte revolusjon for elsykkelentusiaster, som lar dem nyte en uovertruffen kjøreopplevelse.

Scroll to Top