Vil denne Decathlon-elsykkelen revolusjonere utendørseventyr? Sjekk ut hans utrolige opptredener!

Oppdag Decathlons elektriske sykkel som lover å revolusjonere eventyr i det fri. Utrolige forestillinger venter på deg!

En høyytelses og rimelig elektrisk grussykkel

oppdag vårt utvalg av effektive og økologiske e-sykler. streif fritt rundt i byen med våre elsykler av høy kvalitet. velg komfort og innovasjon med våre e-sykkelmodeller.

Decathlon lanserte nylig sin nyeste elsykkelmodell, Van Rysel E-GRVL AF MD. Bygget for villmarkseventyr, leverer denne elektriske grussykkelen utrolig ytelse til en overkommelig pris.

Eksepsjonell makt og autonomi

oppdag vårt utvalg av moderne og økologiske elsykler. reise rundt i byen fritt og uanstrengt med våre elsykkelmodeller.

Van Rysel E-GRVL AF MD er utstyrt med en Brose Drive T Mag sentralmotor som leverer et dreiemoment på 70 Nm, og gir effektiv assistanse i tretthetsøyeblikk eller under vanskelige passasjer. Det avtakbare batteriet på 500 Wh gir en teoretisk rekkevidde på opptil 150 km, med mulighet for å legge til et ekstra batteri som et alternativ for enda større rekkevidde.

En robust og velutstyrt ramme

oppdag vårt utvalg av elektriske sykler, perfekt for fredelige turer. Nyt friheten til å bevege deg uanstrengt med våre elektriske kvalitetssykler.

Aluminiumsrammen til Van Rysel E-GRVL AF MD er både sterk og lett, og gir god stabilitet i alle typer terreng. Utstyrt med en karbongaffel og 27,5-tommers hjul, er denne elektriske grussykkelen klar til å takle de tøffeste stiene.

En kvalitetsgirkasse og effektive bremser

Med sin SRAM Apex XPLR 12-trinns girkasse gir Van Rysel E-GRVL AF MD jevne og presise girskift. 160 mm SRAM Apex hydrauliske skivebremser gir kraftig og sikker bremsing, selv på glatte overflater.

Tilkobling og praktisk

Van Rysel E-GRVL AF MD er kompatibel med Decathlon Ride-appen, og tilbyr tilkoblede funksjoner som ytelsessporing og GPS-navigasjon. I tillegg er denne elsykkelen utstyrt med belysning for å sikre god synlighet under natteturer.

Tilgjengelighet og attraktiv pris

Van Rysel E-GRVL AF MD selges for øyeblikket for 3500 euro på Decathlon-nettstedet. Selv om sykkelen er oppført som utsolgt for øyeblikket, gjør dens attraktive pris den til et attraktivt alternativ for utendørs eventyrentusiaster.

Scroll to Top